phone icon
email icon
Maak een afspraak

Nieuwe trend: samen naar de cosmetische arts

5 januari 2012

Nieuwe trend: samen naar de cosmetische arts

In Amerika is het al een tijdje een groeiende trend: als stel naar een cosmetisch kliniek. Stralend oud worden kan namelijk ook samen met uw partner.

Op het gebied van cosmetische behandelingen is er tot nu toe een duidelijke scheiding geweest tussen mannen en vrouwen. Vrouwen willen niet dat hun partner zich bemoeit met wat ze laten doen. Mannen houden een behandeling liever helemaal geheim, omdat ze bang zijn om als ijdel bestempeld te worden.

Maar er zijn stellen die dat anders zien en ervoor kiezen om samen naar de kliniek te gaan. Beide partners willen er zo lang mogelijk jeugdig uitzien: voor zichzelf maar ook vooral voor elkaar!

Stelletjes die samen een kliniek bezoeken ervaren dat ze door de gezamenlijke wens om samen stralend oud te worden dichter bij elkaar komen te staan. Een behandeling geeft positieve energie die ook een positieve invloed heeft op de relatie. Bovendien kunnen partners elkaar stimuleren om gezonder te eten en regelmatig te sporten. Met z’n tweeën gaat het altijd makkelijker.

Misschien is het wel iets voor u en uw partner in 2012?

Geplaatst in Anti ageing